Velkommen til det Russiske visumcenter i Danmark!

Det nye Russiske visumcenter blev åbnet i august 2012 med det formål, at kunne yde en optimal service for de borgere som har brug for et visum for indrejse i Rusland.

Konsulenter i visumcenteret sørger for en grundig rådgivning til oplysning og vejledning i udfyldelse af de dokumenter som kræves for at der kan udstedes visa, tilpasset formålet med lige netop din rejse til Rusland.

Vores personale tjekker, modtager og behandler samtlige dokumenter inden de sendes videre til Konsulatafdelingen på de Russiske Føderations ambassade, hvorefter der hurtigt kan udstedes visum til den pågældende rejse

Bemærk venligst, det er ene og alene Konsulatafdelingens repræsentant som har beføjelserne for enten at udstede eller nægte visum, for indrejse til Rusland.

Frister samt gebyr for sagsbehandling oplyses her på vores hjemmeside.

Såfremt du ønsker vejledning for indlevering af dokumenter, skal du aftale et møde i visumcenteret med en af vores konsulenter. Hvis du bruger at søge om visum tidligere end den første åben dato, kan du besøge visumcenteret og indleverer dokumenter ved at stå i køen mellem kl. 9:00 og 10:00 eller mellem kl. 14:00 og 15:30.

OBS! Vi modtager ikke documenter med posten.

Åbningstider:

Mandag - Torsdag : 08:45 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:30

Frokost pause: 11:30 - 12:00

Lørdag, Søndag, danske helligdage - Lukket

Afhentning af passports:

Mandag - Torsdag: 12:00 - 16:00
Fredag: 12:00 - 15:30

Aftal møde
Annullering af møde
Ændring af møde
Udfylde ansøgningsskemaet
Aftale
Visum kategorier